Trouwlocatie

Museumkerk trouwlocatieSinds september 2005 heeft de Museumkerk de status van trouwlocatie binnen de gemeente Dongeradeel. Naast kerkelijke huwelijksinzegeningen, die er al meer dan 125 jaar hebben plaatsgevonden, mogen er nu ook burgerlijke huwelijken worden voltrokken. Het is zelfs mogelijk beide plechtigheden op dezelfde locatie te doen plaatsvinden. De trouw/kerkzaal heeft 100 comfortabele zitplaatsen voor de familie/vrienden om de plechtigheid bij te wonen.

De ambiance van de locatie, samen met het karakteristieke oude vissersdorpje Wierum aan de voet van de waddenzeedijk, is uniek te noemen en leent zich er zeer goed voor elkaar het ja-woord te geven en een exclusieve bruidsreportage te maken. Het historische pijporgel mag bespeeld worden door een organist naar eigen keuze. Het is zelfs mogelijk om aansluitend een receptie te houden en/of er te dineren. Catering mag u zelf organiseren of door ons laten verzorgen.

De locatie is rolstoelvriendelijk.

Aanmelding kan bij de beheerder Tsjikke Post tel. 0519-589689

I.v.m. expositie “Kamma de witte Papoea” is het niet mogelijk een huwelijksplechtigheid te boeken vanaf 1 juni t/m 20 september 2018