Duo Bauke en Campbell, live in de museumkerk van Wierum. Zaterdag 25 maart van 20.00 uur tot 22.30 uur

bauke en campbell

BAUKE van der Woude & CAMPBELL Forbes, mooie luistermuziek !

Bauke uit Dokkum, Campbell van de Bahama’s, zingen in het Fries en Stadsfries. Over vroeger, nu, over de kleinkinderen, het voorjaar, de school van toen, fitness, de liefde, het leven waarom ze beide Fries zijn…en ga zo maar door.

Zelfgemaakte en herkenbare liedjes recht uit het hart en met overtuiging gebracht. Vaak vrolijk en met humor, soms kritisch of ernstig. Van flinterdun tot spijkerhard. Het leven gaat aan u voorbij. Een luisterprogramma dat u op het puntje van uw stoel houdt.

Kaarten ad. € 8,00 incl. koffie/thee aan de zaal verkrijgbaar.

Jo Rispens

Expositie

Van de kunstschilder Jo Rispens (1914 –2002) te Nes heeft de Museumkerk veel werk verworven. De vaste collectie die getoond wordt bestaat uit 15 olieverfschilderijen met als thema “De Schepping” en “De Openbaring” uit de Bijbel. Deze serie maakte Jo Rispens van ca.1960 tot 1975. Hij beschouwde dit als zijn levenswerk. Dit symbolistische werk is erg kleurrijk en hij is er goed in geslaagd zijn verbeeldingskracht over te brengen op het doek.