Concert “Ensemble Armada” Dockum, o.l.v. David van der Zee, zaterdag 23 maart, aanvang 15.00 uur

ensemble armada (1)

Debuut-optreden Dockumer “Ensemble Armada “

Dit “jonge” ensemble van 13 enthousiaste zangers o.l.v. dirigent David van der Zee uit Leeuwarden houdt haar eerste concert op zaterdag 23 maart, aanvang 15.00 uur in “Museumkerk Eben-Haëzer”, Haadstrjitte 17 in Wierum.

Meerstemmig zingen ze “pop”-covers en jaren 50/60 hits, nederlands-engels-duits- en friestalig, begeleid door akkordeoniste Brigitte Tijssen.

De dertigjarige   dirigent David van der Zee uit Leeuwarden heeft dit ensemble onder zijn hoede.Met zijn veelzijdige muzikale ervaring als luitist, componist, muziekdocent, musicalbassist en lid van een blues-band zet hij deze nieuw samengestelde groep zangers uit Dokkum en omgeving aan tot bijzondere muzikale prestaties.

In de bijzonder goede akoestische ambiance van de Museumkerk bent u verzekerd van een oorstrelende muzikale middag.

Kaarten reserveren: tel.0625356629 ad.€ 5,- incl. pauze-consumptie Kaarten ook verkrijgbaar aan de zaal.